Bergen Ice Bowl 2016 - Søndag 28. Februar

Søndag 28. februar er da igjen for klart for IceBowl i Lynghaugparken i Fyllingsdalen. Da speler me litt frisbee og har det sosialt mens me støtter ei god sak.

Me prøver i utgangspunktet å ha ei nybegynnervennlig og sosial turnering der den beste kasteren merkelig nok skjelden vinner. Du betaler så mykje som du har lyst til, men i år har me innført et minimum på kr 100.
Husk at alt du betaler går direkte til Ungdomsgruppen i kreftforeningen så da er fritt fram å gi meir

Me kan finne på alternative format og annet morro i år, meir info kommer når meir info kommer.

Har du lyst å bidra med feks boller, varm kakao, sponsorer, premier som kan loddes eller auksjoneres ut eller annet så er det fritt fram, husk alt går til ei god sak

Følg med på www.stormkast.no for oppdateringer og detaljer

Tidligere IceBowl i Bergen 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015

Ice Bowl

Ice Bowl er et amerikansk konsept der det i løpet av januar og februar kvart år blir holde frisbeegolfturneringer over heile verden. På desse blir det samlet inn mat og penger til gode formål i nærmiljøet til de som arrangerer.

Reglene for IceBowl turneringer er enkle, det skal samles inn penger/mat til en god sak, skal holdes i januar/februar og når datoen er satt er det ikke lov å flytte pga væreforhold.

OG det er ikke lov å klage eller syte over ev dårlig vær og kasting

Les meir om Ice Bowl her

Ung kreft

I år som nokre tidligere år samler vi inn penger til Ung kreft (tidligere kjent som Ungdomsgruppen i Kreftforeningen), og alt av overskudd går til den den lokale avdelingen.

Ung Kreft er en selvstendig, landsdekkende organisasjon drevet på frivillig basis av unge som selv har opplevd kreftsykdom. Foreningen ble startet i 1983. Ung Kreft er tilknyttet Kreftforeningen gjennom en samarbeidavtale, men er en autonom organisasjon med Landsmøtet som høyeste organ.

Les meir om Ung Kref her


Kontakt: Roar Gjøsæter