Bergen Ice Bowl 2014 - Søndag 2. Februar

Søndag 2. februar er da igjen for klart for IceBowl i Lynghaugparken i Fyllingsdalen. Da speler me litt frisbee og har det sosialt mens me støtter ei god sak.

Me prøver å ha ei nybegynnervennlig og sosial turnering der den beste kasteren merkelig nok skjelden vinner. Du betaler så mykje som du har lyst til, men for å være med i trekning om premier må du betale minst 100 kr.
Husk at alt du betaler går direkte til Ungdomsgruppen i kreftforeningen så da er fritt fram å gi meir

Følg med på www.stormkast.no for oppdateringer og detaljer

Tidligere IceBowl i Bergen 2008 2009 2010 2011 2012 2013

Ice Bowl

Ice Bowl er et amerikansk konsept der det i løpet av januar og februar kvart år blir holde frisbeegolfturneringer over heile verden. På desse blir det samlet inn mat og penger til gode formål i nærmiljøet til de som arrangerer.

Reglene for IceBowl turneringer er enkle, det skal samles inn penger/mat til en god sak, skal holdes i januar/februar og når datoen er satt er det ikke lov å flytte pga væreforhold.

Les meir om Ice Bowl her

Ungdomsgruppen i Kreftforeningen (UG)

I år som nokre tidligere år samler vi inn penger til Ungdomsgruppen i Kreftforeningen, og alt av overskudd går til den den lokale avdelingen.

Ungdomsgruppen i Kreftforeningen (UG)er en selvstendig, landsdekkende organisasjon drevet på frivillig basis av unge som selv har opplevd kreftsykdom.

Les meir om UG her


Kontakt: Roar Gjøsæter