Bergen Ice Bowl 2008

Lørdag 12. januar 2008

I strålende vær ble Bergen Ice Bowl 2008 gjennomført på lørdag. Totalt 16 kastere deltok, noe som var litt ferre en vi hadde håpt på, men til gjengjeld hadde de som dukket opp en flott lørdag.

Det ble spillt 27 hull, først 18 hull vanlig (vunnet av Anders Haugen) og så 9 hull bestshot (vunnet av Lill Larsen og Håvard Frøysa.
I tillegg hadde en CTP, der alle fekk et forsøk, men kunne kjøpe seg flere forsøk. Anders Haugen vant denne, etter å ha støttet Barneklinikken med noen ekstra kroner.

Det ble solgt boller, disker og frimerker i pausene, og det ble delt ut gratis brus til de som var tilstede.

Premiering ble gjort ved loddtrekkning, der en hadde lodd etter kor bra en hadde gjort det i de ulike 'øvelsene'. 3 av 4 nybegynnere forsynte seg grovt av premiene

Fortsatt mulig å støtte

En kan kjøpe frimerker (se menyen), vi har et par disker igjen eller gi direkte (kontakt Roar).

Hvor mye

Så langt er det samlet inn rett over 4000 kr, men vi rekner med at dette stiger litt

Lørdag 12. januar blir det arrangert Ice Bowl i Lynghaugparken i Fyllingsdalen.

Ice Bowl ?

Ice Bowl er et amerikansk 25 år gammlet konsept, der frisbeekastere har møtts til uhøytidelig dyst og samler inn penger til en god sak. Vi samler inn til Barneklinikken på Haukeland Universitetssykehus.

Det er tre krav til en Ice Bowl: Den må arrangeres mellom 5. januar og 24. februar, det skal samles inn penger til et godt formål og det er ikke lov å avlyse eller utsette turneringen pga dårlig vær ...

For alle !

Turneringen vil være være rettet både mot folk som har spillt frisbeegolf før, og folk som aldri har hørt om det, men som har lyst å være med prøve noe nytt, ha det gøy og støtte en god sak.

Det skal altså ikke være noe problem å stille selv om du ikke har kastet noe før

Bergen Ice Bowl 2008

Bergen Ice Bowl 2008 er så vidt vi vet den andre Ice Bowl som arrangeres i Norge. Stormkast står som arrangør, og en samler inn penger til Barneklinikken på Haukeland Universitetssykehus

Forrige gang det ble arrangert Ice Bowl i Norge var tilbake i 2002, da Groruddalen Frisbee klubb samlet inn 1240 kr til Fresesarmen. Vi håper å slå dette beløpet.

Stormkast

Stormkast - Bergen frisbeeklubb driver primært med frisbeegolf, og spiller på og vedlikeholder en bane i Lynghaugparken i Fyllingsdalen